Cool Grey Outer Glow Pointer

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

League of Legends: Greek Launch Event

Επικαλεστές,
Το League of Legends επιτέλους έρχεται στην Ελλάδα! Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην μεγάλη εκδήλωση που θα διοργανώσουμε στην καρδιά της Αθήνας πολύ σύντομα. Θα είναι ένα επικό πάρτι, στο οποίο θα εγκαινιάσουμε επίσημα το λανσάρισμα του παιχνιδιού μας στην ελληνική γλώσσα!


Προετοιμάζουμε ένα σούπερ πρόγραμμα δραστηριοτήτων, με δώρα, παιχνίδια με κοστούμια (cosplay), γνωριμία με μέλη της Riot και φυσικά τον ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ του League of Legends Greek Launch Tournament!
H online προκριματική φάση για το τουρνουά θα διοργανωθεί από τους συνεταίρους μας στην ESL Greece. Στο συγκεκριμένο τουρνουά, μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι Έλληνες. Εγγραφείτε σύντομα για να εξασφαλίσετε την θέση σας!

Κάντε κλικ εδώ και ακολουθείστε τις οδηγίες για να εγγραφείτε

Οι 2 καλύτερες ομάδες θα είναι προσκεκλημένες στον τελικό. Τα μεταφορικά για τις πρώτες δύο ομάδες θα καλυφθούν από την Riot Games. Μπορείτε να λάβετε μέρος μαζί με εκατοντάδες άλλους φαν του League of Legends ζωντανά σε αυτή την εκδήλωση. Η είσοδος στον χώρο διεξαγωγής θα είναι δωρεάν. Η ώρα και η ημερομηνία , καθώς και το ακριβές μέρος, θα ανακοινωθούν σύντομα. Ο τελικός θα παιχτεί στις δύο νίκες και θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω ίντερνετ για όσους δεν μπορούν να παραστούν.
Ελάτε και λάβετε μέρος σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το λανσάρισμα του League of Legends στην ΕΛΛΑΔΑ!!!
Καλή τύχη σε όλους τους Επικαλεστές που θα συμμετέχουν στο τουρνουά και ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί!
Riot Games

Πηγή: LeagueOfLegends



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου